Eğitimi Paylaş
İş'te Mükemmellik

Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme

Eğitimi Paylaş
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme
enocta image placeholder
Bu eğitim, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun bireylerin sosyal veya ekonomik faaliyetleriyle ilgili bugüne kadar görülmemiş miktarda veri toplayan, kullanan, saklayan ve paylaşan kamu kurumları, özel kuruluşlar ve tüm bireylerin uyacakları usul ve esaslar hakkında yürürlüğe alınmış olan Kanun hakkında bilgiler içeriyor.
  • Kişisel veri işleme şartları hakkında farkındalık kazanma
  • Kişisel veri işlemeyi kavrama
  • Kişisel veri işlenirken mutlaka uyulması gereken genel ilkeler hakkında farkındalık kazanma
  • Kişisel verilerin güvenliğini sağlama
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında detaylı bilgi edinme
  • Kişisel veriyi tanıma
  • Özel nitelikli kişisel veriyi tanıma
  • Veri sahibi ve veri sahibinin haklarını tanıma
  • Veri sorumlusu kavramını tanıma
1
KVKK Uyum Programı için Hazır Mısınız?
Konu Uzmanı Video
5
dakika
KVKK Uyum Programı için Hazır Mısınız? eğitiminin amacı, aslında her gün karşılaştığımız ama belki farkında bile olmadığımız kişisel veri kavramı ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında kişi ve kurumlarda bir bilinç oluşturmaktır. Bu eğitim, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun bireylerin sosyal veya ekonomik faaliyetleriyle ilgili bugüne kadar görülmemiş miktarda veri toplayan, kullanan, saklayan ve paylaşan kamu kurumları, özel kuruluşların ve tüm bireylerin uyacakları usul ve esaslar hakkında yürürlüğe alınmış olan kanun hakkında bilgiler içeriyor.
2
Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Etkileşimli Eğitim
20
dakika

Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitiminin amacı iletişim teknolojilerinin sınırları zorladığı, hayatımızın çoğunu çevrimiçi geçirdiğimiz günümüzün dünyasında, kişilerden şirketlere kadar fakında dahi olmadan dolaşıma soktuğumuz kişisel verilerimizi güvence altına alan ve haklarımızı koruyan Kanun hakkında herkesi bilgilendirmek.

Bu eğitim, kişi verisini işleyen, dağıtan ve kullanan tüm kurumları ve kişileri ilgilendirmektedir. Bu da, neredeyse bütün kurumlar demektir. Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitimi ile, günlük hayatta kişilerin ve kurumların kendilerini koruyabilmesi ve aynı zamanda geleceğini de güvence altına alması hedeflenmektedir.

 
3
İK Departmanları İçin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Etkileşimli Eğitim
10
dakika
 Bu eğitim modülü İK departmanları için özel olarak hazırlanmıştır.
Herkes
Bu eğitim, kendini geliştirmek isteyen herkese yöneliktir.
İş'te Mükemmellik
BTS & Partners
BTS & Partners, dijital teknolojilerin ve hukukun iş başarısı ve dijital dönüşüm için temel hususlar olduğu sektörlerde iş etkinleştirici ve politika etkileyicidir. Misyonumuz, iş, teknoloji, strateji ve daha derin bir hukuk anlayışını hizmetlerimize entegre ederek hukuki danışmanlık hizmetlerinin anlayışını ve kapsamını değiştirmektir.

Önerilen Eğitimler

Bu eğitimin kategorisinde bulunan ilginizi çekebilecek diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Mobil Operatör Zincir Mağazasında Hizmette Mükemmellik
Mobil Operatör Zincir Mağazasında Hizmette Mükemmellik
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Perakendede Mükemmellik
15
dakika
Etkileşimli Eğitim
Mobil Operatör Zincir Mağazasında Hizmette Mükemmellik
Dijital ve Fiziksel Kanallarda Etkili Müşteri Deneyimini Yaratma
Dijital ve Fiziksel Kanallarda Etkili Müşteri Deneyimini Yaratma
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Müşteri Duyarlılık
22
dakika
Video
Dijital ve Fiziksel Kanallarda Etkili Müşteri Deneyimini Yaratma
Microsoft PowerPoint ve En Popüler Özellikleri
Microsoft PowerPoint ve En Popüler Özellikleri
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Bilişim Teknolojileri
27
dakika
Video
Microsoft PowerPoint ve En Popüler Özellikleri
Müşteri Hizmetleri: Müşteri İhtiyaçlarını Keşfetme
Müşteri Hizmetleri: Müşteri İhtiyaçlarını Keşfetme
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Müşteri Duyarlılık
31
dakika
Video
Müşteri Hizmetleri: Müşteri İhtiyaçlarını Keşfetme
Kaynak Dergisi Makaleleri - Kurum İçi Girişimcilik
Kaynak Dergisi Makaleleri - Kurum İçi Girişimcilik
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Girişimcilik
130
dakika
Okuma Materyali
Kaynak Dergisi Makaleleri - Kurum İçi Girişimcilik
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
IK' da Mükemmellik
24
dakika
Video
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi
Pazarlamada Çalışanlar ve Planlama
Pazarlamada Çalışanlar ve Planlama
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Pazarlama Yönetimi
22
dakika
Etkileşimli Eğitim
Pazarlamada Çalışanlar ve Planlama
İş Geliştirmenin Sırları - (İşaret Dili)
İş Geliştirmenin Sırları - (İşaret Dili)
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Girişimcilik
22
dakika
Video
İş Geliştirmenin Sırları - (İşaret Dili)

Tamamlayıcı Eğitimler

Bu eğitimin faydasını ve etkinliğini artırmak için birlikte alabileceğiniz diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
60
dakika
Etkileşimli Eğitim
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
22
dakika
Karma
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
81
dakika
Video
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
Bu Eğitime Özel Bilgi
Almak İster Misin?
Bizimle İletişime Geçin.
Ad
Soyad
E-Posta Adresi
Telefon Numarası
Firma Adı
pageUrl
Teşekkürler, bilgilerin ilgili birime iletildi!
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.

Teklif Listem


s


Teklif Listem

Teklif listende 50 adet eğitime ulaştın!

Teklif listende 50 adet eğitim bulunuyor. Bu eğitimlere paket aboneliği alarak daha avantajlı bir şekilde erişebilirsin.

Basic

Kurumun temelde ihtiyaç duyacağı, hem özel hem de iş hayatı için gerekli olabilecek, ana konuları ve yetkinlikleri kapsar.

Basic Paketi Kapsar
Premium

Basic Katalog içerisindeki eğitimlere ek olarak, hazır öğrenme deneyimleri haline getirdiğimiz gelişim yolculukları; liderlik eğitimleri ve yenilikçi öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış eğitimleri kapsar.