Eğitimi Paylaş
İş'te Mükemmellik

Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme

Eğitimi Paylaş
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme
enocta image placeholder
Bu eğitim, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun bireylerin sosyal veya ekonomik faaliyetleriyle ilgili bugüne kadar görülmemiş miktarda veri toplayan, kullanan, saklayan ve paylaşan kamu kurumları, özel kuruluşlar ve tüm bireylerin uyacakları usul ve esaslar hakkında yürürlüğe alınmış olan Kanun hakkında bilgiler içeriyor.
  • Kişisel veri işleme şartları hakkında farkındalık kazanma
  • Kişisel veri işlemeyi kavrama
  • Kişisel veri işlenirken mutlaka uyulması gereken genel ilkeler hakkında farkındalık kazanma
  • Kişisel verilerin güvenliğini sağlama
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında detaylı bilgi edinme
  • Kişisel veriyi tanıma
  • Özel nitelikli kişisel veriyi tanıma
  • Veri sahibi ve veri sahibinin haklarını tanıma
  • Veri sorumlusu kavramını tanıma
1
KVKK Uyum Programı için Hazır Mısınız?
Konu Uzmanı Video
5
dakika
KVKK Uyum Programı için Hazır Mısınız? eğitiminin amacı, aslında her gün karşılaştığımız ama belki farkında bile olmadığımız kişisel veri kavramı ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında kişi ve kurumlarda bir bilinç oluşturmaktır. Bu eğitim, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun bireylerin sosyal veya ekonomik faaliyetleriyle ilgili bugüne kadar görülmemiş miktarda veri toplayan, kullanan, saklayan ve paylaşan kamu kurumları, özel kuruluşların ve tüm bireylerin uyacakları usul ve esaslar hakkında yürürlüğe alınmış olan kanun hakkında bilgiler içeriyor.
2
Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Etkileşimli Eğitim
20
dakika

Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitiminin amacı iletişim teknolojilerinin sınırları zorladığı, hayatımızın çoğunu çevrimiçi geçirdiğimiz günümüzün dünyasında, kişilerden şirketlere kadar fakında dahi olmadan dolaşıma soktuğumuz kişisel verilerimizi güvence altına alan ve haklarımızı koruyan Kanun hakkında herkesi bilgilendirmek.

Bu eğitim, kişi verisini işleyen, dağıtan ve kullanan tüm kurumları ve kişileri ilgilendirmektedir. Bu da, neredeyse bütün kurumlar demektir. Detaylarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitimi ile, günlük hayatta kişilerin ve kurumların kendilerini koruyabilmesi ve aynı zamanda geleceğini de güvence altına alması hedeflenmektedir.

 
3
İK Departmanları İçin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Etkileşimli Eğitim
10
dakika
 Bu eğitim modülü İK departmanları için özel olarak hazırlanmıştır.
Herkes
Bu eğitim, kendini geliştirmek isteyen herkese yöneliktir.
İş'te Mükemmellik
BTS & Partners
BTS & Partners, dijital teknolojilerin ve hukukun iş başarısı ve dijital dönüşüm için temel hususlar olduğu sektörlerde iş etkinleştirici ve politika etkileyicidir. Misyonumuz, iş, teknoloji, strateji ve daha derin bir hukuk anlayışını hizmetlerimize entegre ederek hukuki danışmanlık hizmetlerinin anlayışını ve kapsamını değiştirmektir.

Önerilen Eğitimler

Bu eğitimin kategorisinde bulunan ilginizi çekebilecek diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Yetenek İhtiyaçlarının Planlanması ve Performansın Yönetilmesi
Yetenek İhtiyaçlarının Planlanması ve Performansın Yönetilmesi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
IK' da Mükemmellik
21
dakika
Video
Yetenek İhtiyaçlarının Planlanması ve Performansın Yönetilmesi
Proje Yönetimi
Proje Yönetimi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Proje Yönetimi
30
dakika
Karma
Proje Yönetimi
Hizmet Sektörüne Yönelik Örneklerle ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi
Hizmet Sektörüne Yönelik Örneklerle ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Kalite
150
dakika
Etkileşimli Eğitim
Hizmet Sektörüne Yönelik Örneklerle ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi
ISO 45001:2018 Hakkında Bilgilendirme
ISO 45001:2018 Hakkında Bilgilendirme
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Kalite
30
dakika
Video
ISO 45001:2018 Hakkında Bilgilendirme
Deployment: Publish Azure Web App
Deployment: Publish Azure Web App
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Programlama
52
dakika
Video
Deployment: Publish Azure Web App
Yazılım Geliştirme ve Programlama Temel Kavramları
Yazılım Geliştirme ve Programlama Temel Kavramları
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Programlama
70
dakika
Video
Yazılım Geliştirme ve Programlama Temel Kavramları
Kaynak Dergisi Makaleleri - Eğitim ve Gelişim
Kaynak Dergisi Makaleleri - Eğitim ve Gelişim
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
IK' da Mükemmellik
240
dakika
Okuma Materyali
Kaynak Dergisi Makaleleri - Eğitim ve Gelişim
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
IK' da Mükemmellik
24
dakika
Video
Şirketinizin Yeteneğinin Yönetilmesi

Tamamlayıcı Eğitimler

Bu eğitimin faydasını ve etkinliğini artırmak için birlikte alabileceğiniz diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
60
dakika
Etkileşimli Eğitim
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
22
dakika
Karma
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
81
dakika
Video
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
Bu Eğitime Özel Bilgi
Almak İster Misin?
Bizimle İletişime Geçin.
Ad
Soyad
E-Posta Adresi
Telefon Numarası
Firma Adı
pageUrl
Teşekkürler, bilgilerin ilgili birime iletildi!
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.

Teklif Listem


s


Teklif Listem

Teklif listende 50 adet eğitime ulaştın!

Teklif listende 50 adet eğitim bulunuyor. Bu eğitimlere paket aboneliği alarak daha avantajlı bir şekilde erişebilirsin.

Basic

Kurumun temelde ihtiyaç duyacağı, hem özel hem de iş hayatı için gerekli olabilecek, ana konuları ve yetkinlikleri kapsar.

Basic Paketi Kapsar
Premium

Basic Katalog içerisindeki eğitimlere ek olarak, hazır öğrenme deneyimleri haline getirdiğimiz gelişim yolculukları; liderlik eğitimleri ve yenilikçi öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış eğitimleri kapsar.