Eğitimi Paylaş
İş'te Mükemmellik

Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)

Eğitimi Paylaş
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme (İngilizce Alt Yazı)
enocta image placeholder
Bu eğitim kapsamında kişisel veri ve ilgili kişi, özel nitelikli kişisel veri, kişisel verilerin işlenmesi, veri sorumlusu ve veri işleyen, kişisel verilerin işlenme şartları, açık rıza, genel ilkeler, kişiler verilerin paylaşılması ve veri sahiplerinin haklarını öğreneceğiz.
  • Kişisel veri kavramını tanıma
  • Açık rızanın ne olduğunu kavrama
  • Kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi edinme
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında detaylı bilgi edinme
  • Veri sorumlusu kimdir tanıma
4
Detailed Training for the Law of the Protection of Personal Data
Etkileşimli Eğitim
18
dakika
özel hayatımıza dair bilgiler, günümüzde birçok kurum ve kuruluş tarafından tutulmaktadır. Bunları bilgileri korumak adına Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çıkarılmıştır.
Bu eğitimde kişisel veri kavramını, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu detaylarıyla ele alacağız.
5
Are You Ready for the KVKK Compliance Program?
Konu Uzmanı Video
4
dakika
Günümüzde sosyal medya üzerinden konum bilgimizi, bankayla mali bilgilerimizi, hastaneyle sağlık durumumuzu paylaşıyoruz. Gitmiş olduğumuz her kurumda buna benzer belirli izler bırakıyoruz. Bu izler bizi diğer insanlardan ayıran kişisel verilerimiz. Bu eğitimde bazen zorunluluktan bazen bilinçli olarak paylaşmış olduğumuz bu verileri koruma altına alan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu öğreneceksiniz.
Herkes
Bu eğitim, kendini geliştirmek isteyen herkese yöneliktir.
İş'te Mükemmellik
BTS & Partners
BTS & Partners, dijital teknolojilerin ve hukukun iş başarısı ve dijital dönüşüm için temel hususlar olduğu sektörlerde iş etkinleştirici ve politika etkileyicidir. Misyonumuz, iş, teknoloji, strateji ve daha derin bir hukuk anlayışını hizmetlerimize entegre ederek hukuki danışmanlık hizmetlerinin anlayışını ve kapsamını değiştirmektir.

Önerilen Eğitimler

Bu eğitimin kategorisinde bulunan ilginizi çekebilecek diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Perakendede Mükemmellik
18
dakika
Etkileşimli Eğitim
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Finansal Yönetim
Finansal Yönetim
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Bankacılar İçin Mükemmellik
180
dakika
Etkileşimli Eğitim
Finansal Yönetim
Proje Yönetiminde Yüksek Kalite, Düşük Risk
Proje Yönetiminde Yüksek Kalite, Düşük Risk
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Proje Yönetimi
18
dakika
Video
Proje Yönetiminde Yüksek Kalite, Düşük Risk
E-Dönüşüm - (İşaret Dili)
E-Dönüşüm - (İşaret Dili)
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Girişimcilik
30
dakika
Video
E-Dönüşüm - (İşaret Dili)
Programlama Araçları: Visual Studio (IDE)
Programlama Araçları: Visual Studio (IDE)
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Programlama
37
dakika
Video
Programlama Araçları: Visual Studio (IDE)
Müşteri Temsilcisi İletişim Becerileri Seti
Müşteri Temsilcisi İletişim Becerileri Seti
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Çağrı Merkezinde Mükemmellik
61
dakika
Video
Müşteri Temsilcisi İletişim Becerileri Seti
Operasyonel Mükemmellik - Problem Çözme Nedir ve Teknikleri Nelerdir? - 1
Operasyonel Mükemmellik - Problem Çözme Nedir ve Teknikleri Nelerdir? - 1
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Operasyonel Mükemmellik (OpEx)
30
dakika
Etkileşimli Eğitim
Operasyonel Mükemmellik - Problem Çözme Nedir ve Teknikleri Nelerdir? - 1
Çağrı Merkezinde Satış Becerileri Gelişim
Çağrı Merkezinde Satış Becerileri Gelişim
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Çağrı Merkezinde Mükemmellik
60
dakika
Karma
Çağrı Merkezinde Satış Becerileri Gelişim

Tamamlayıcı Eğitimler

Bu eğitimin faydasını ve etkinliğini artırmak için birlikte alabileceğiniz diğer eğitimler
enocta image placeholder
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Category
0
dakika
Text
Label
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
60
dakika
Etkileşimli Eğitim
Hukukçu Olmayanlar İçin Hukuk
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
35
dakika
Karma
Kişisel Verileri Koruma (KVKK) Hakkında Bilgilendirme
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
enocta image placeholder
Basic
Basic
Premium
Abonelik Dışı
Hukuk Dünyası
81
dakika
Video
Korona Günlerinde Hukuk Video Serisi
Bu Eğitime Özel Bilgi
Almak İster Misin?
Bizimle İletişime Geçin.
Ad
Soyad
E-Posta Adresi
Telefon Numarası
Firma Adı
pageUrl
Teşekkürler, bilgilerin ilgili birime iletildi!
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.

Teklif Listem


s


Teklif Listem

Teklif listende 50 adet eğitime ulaştın!

Teklif listende 50 adet eğitim bulunuyor. Bu eğitimlere paket aboneliği alarak daha avantajlı bir şekilde erişebilirsin.

Basic

Kurumun temelde ihtiyaç duyacağı, hem özel hem de iş hayatı için gerekli olabilecek, ana konuları ve yetkinlikleri kapsar.

Basic Paketi Kapsar
Premium

Basic Katalog içerisindeki eğitimlere ek olarak, hazır öğrenme deneyimleri haline getirdiğimiz gelişim yolculukları; liderlik eğitimleri ve yenilikçi öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış eğitimleri kapsar.